לאכול במשך שמונה דולרים: ניוקי כרוב אדום Gratin
לאכול במשך שמונה דולרים: ניוקי כרוב אדום Gratin יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם שאור, זרעי קימל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לאכול בשמונה דולרים: שעועית גראטן, לאכול בשמונה דולרים: כרוב שמנת ותפוחי אדמה, ו לאכול במשך שמונה דולרים: טאקו חזיר קל לבישול איטי עם מחנק כרוב אדום ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים את זרעי קימל ומבשלים אותם במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את החמאה ונותנים להמיס, ואז מוסיפים את הבצל והכרוב ומבשלים 1-2 דקות, משליכים את המעיל של כל הירקות עם השומן.
להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם. הכרוב צריך להיות נבול לחלוטין, כמעט חמאה.
מוסיף ¾ מלח ומערבבים להפיץ.
כאשר יש על 20 דקות עזבו ללכת על הכרוב, להביא סיר מים רותחים. מלח אותו בנדיבות, ולאחר מכן להוסיף את הניוקי. מבשלים רק 1 דקה-עוד והם יתחילו להתפרק.
מסננים במסננת ושוטפים במים קרים.
בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ', להפיץ על ¾ של כרוב. מסדרים את הניוקי על גבי הכרוב בשכבה אחת. למעלה עם ערימות של כרוב הנותרים, וודא לא להשאיר כמה ניוקי חשוף כך שהם מקבלים פריכים.
מפזרים את פירורי הלחם על גבי הדף העליון עם פלפל טחון טרי.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית.
אופים במשך 30-40 דקות, עד פירורי הלחם קלויים ואת gratin הוא תוסס.