פסטה עוף מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-154 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת כבדה, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עוף מושחר ברוטב אלפרדו, Original Sicilian Pasta Co. לינגוויני עם שרימפס מושחרים או עוף, ו פסטו עגבניות מיובשות עם תרד ועוף מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. עבור תיבול השחרה, לשלב את כל החומרים יבשים בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל החום הגבוה ביותר או עד חם רותח, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף כמה כפות של שמן קנולה. כאשר השמן חם מאוד, לטבול את העוף בחמאה מומסת; ואז ביסודיות את לשפשף השחרה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מוסיף את העוף למחבת ומבשלים עד מושחר בכל צד, על 1-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את העוף למחבת משומנת קלות. מבשלים בתנור עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 71° והמיצים לרוץ ברור.בעוד העוף בתנור, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
7
הסר עם מסננת לקערה אחרת, העונה עם מלח ופלפל, ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה ולבשל את האטריות אל דנטה על פי הוראות החבילה, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
ניקוז אבל לא rinse.To הפוך את הרוטב, בסיר כבד, לטאטא יחד את השמנת, חלב וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
9
מוסיפים את שיני השום ומביאים בקושי מבשלים, ערבוב כל הזמן, מעל בינוני-נמוך לחום בינוני. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, צופה בזהירות לא לבשל את הביצה. כבה את החום ומערבבים בפרמזן מגוררת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מערבבים את האטריות, ברוקולי ורוטב שמנת. מתבלים את המנה במלח ופלפל, לפי הטעם. חותך בעדינות עוף על ההטיה ומניח על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב שמנת
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רי
11
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות, פירורי לחם, וגבינת פרמזן נוספת.