פסטה עוף מושחר
פסטה עוף מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-154 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת כבדה, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עוף מושחר ברוטב אלפרדו, Original Sicilian Pasta Co. לינגוויני עם שרימפס מושחרים או עוף, ו פסטו עגבניות מיובשות עם תרד ועוף מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. עבור תיבול השחרה, לשלב את כל החומרים יבשים בקערה בינונית ולהניח בצד.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל החום הגבוה ביותר או עד חם רותח, על 5 דקות.
הוסף כמה כפות של שמן קנולה. כאשר השמן חם מאוד, לטבול את העוף בחמאה מומסת; ואז ביסודיות את לשפשף השחרה.
מוסיף את העוף למחבת ומבשלים עד מושחר בכל צד, על 1-2 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף למחבת משומנת קלות. מבשלים בתנור עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 71° והמיצים לרוץ ברור.בעוד העוף בתנור, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, 2-3 דקות.
הסר עם מסננת לקערה אחרת, העונה עם מלח ופלפל, ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה ולבשל את האטריות אל דנטה על פי הוראות החבילה, על 3-4 דקות.
ניקוז אבל לא rinse.To הפוך את הרוטב, בסיר כבד, לטאטא יחד את השמנת, חלב וחלמון ביצה.
מוסיפים את שיני השום ומביאים בקושי מבשלים, ערבוב כל הזמן, מעל בינוני-נמוך לחום בינוני. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, צופה בזהירות לא לבשל את הביצה. כבה את החום ומערבבים בפרמזן מגוררת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים את האטריות, ברוקולי ורוטב שמנת. מתבלים את המנה במלח ופלפל, לפי הטעם. חותך בעדינות עוף על ההטיה ומניח על הפסטה.
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות, פירורי לחם, וגבינת פרמזן נוספת.