זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח, קמח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סיידר תפוחים עוף צלוי עם דלורית, תבשיל קינואה עוף ודלורית, ו תבשיל עוף לבבי עם דלורית & קינואה.
הוראות
1
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
להוסיף שאלוט; לטגן 5 דקות או עד רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
להוסיף אבקת קארי; saut 1 דקה. תערובת שאלוט כפית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חצי תערובת עוף; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לבשל 6 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
מלח
7
מוסיפים עוף משחימים לתערובת שאלוט. חזור על ההליך עם תערובת עוף נותרת, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שאלות
פלפל
מלח
8
מוסיפים סיידר למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
שלב 1 מרק כוס 1 כף קמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיפים תערובת מרק, מרק שנותר, ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת עוף, נשאר 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
מרק
מים
מלח
11
מערבבים בסקווש. מבשלים, חשוף, 55 דקות או עד עוף וסקווש הם מאוד רך רוטב מתעבה. כפית על 1 כוס תבשיל לתוך כל אחד 6 קערות; מפזרים כל מנה עם 2 כפיות שקדים ופטרוזיליה, אם תרצה.