פסטה עוף קייג'ון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . גשו לסופר וקנו חמאה, תבלין קייג'ון, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פסטה עוף קייג'ון, פסטה עוף קייג'ון, ו פסטה עוף קייג'ון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף פסטה לינגוויני, ומבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מניחים עוף ותיבול Cajun בקערה, וזורקים למעיל.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, עוף מטוגן בחמאה עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, על 5 עד 7 דקות.
מוסיפים פלפלים ירוקים ואדומים, פטריות פרוסות ובצל ירוק; מבשלים 2 עד 3 דקות. להפחית את החום, ומערבבים שמנת כבדה. מתבלים את הרוטב עם בזיליקום, פלפל לימון, מלח, אבקת שום ופלפל שחור טחון, וחום דרך.
בקערה גדולה, לזרוק לינגוויני עם רוטב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.