פסטה עם אספרגוס, לימון, פרושוטו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פרושוטו, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו פרושוטו ופסטה אספרגוס, אספרגוס עם פרושוטו ולימון, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הוסף אספרגוס הבא 4 מרכיבים (אספרגוס דרך מלח). מכסים ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב prosciutto; קוק, חשוף, במשך 1 דקה.