פסטה עם ארטישוק ו רוגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ארטישוק ו Rouget. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטוצ'יני, לימונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Le Rouget, נקניק ושרימפס ברוטב לימון, ו פסטה עם ארטישוק.
הוראות
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים בחלק העליון של הלב. לקלף את הבסיס ואת הגבעול. באמצעות כפית קטנה או כדור מלון, לגרוף את לחנוק פרוותי.
מוסיפים את הארטישוק למים וחוזרים עם הארטישוקים הנותרים. חותכים דק את לבבות הארטישוק ומחזירים אותם למים.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס ועוד 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים בקושי רך, על 7 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, מנפצים את העגבניות, עד שהארטישוק רך, כ -5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול למחבת ומבשלים, משליכים, עד הנוזל נספג כמעט, על 2 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד פריך מבושל דרך, על 5 דקות.
להעביר את הפסטה למגש גדול ולסדר את הדגים על גבי, צד העור למעלה.