קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם ארטישוק ו רוגט

פסטה עם ארטישוק ו רוגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ארטישוק ו Rouget. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטוצ'יני, לימונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Le Rouget, נקניק ושרימפס ברוטב לימון, ו פסטה עם ארטישוק.

הוראות

1
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים בחלק העליון של הלב. לקלף את הבסיס ואת הגבעול. באמצעות כפית קטנה או כדור מלון, לגרוף את לחנוק פרוותי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מלוןמלון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הארטישוק למים וחוזרים עם הארטישוקים הנותרים. חותכים דק את לבבות הארטישוק ומחזירים אותם למים.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס ועוד 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
6
מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים בקושי רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את העגבניות וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, מנפצים את העגבניות, עד שהארטישוק רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול למחבת ומבשלים, משליכים, עד הנוזל נספג כמעט, על 2 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד פריך מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
להעביר את הפסטה למגש גדול ולסדר את הדגים על גבי, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מגישים מייד.