פסטה עם גבינה וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם גבינה וברוקולי. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פסטה, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 97 אוהדים. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, עוגיות פסטה ברוקולי וגבינה, ו ברוקולי & גבינה פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הברוקולי במים מלוחים רותחים.
הסר את הברוקולי מהמים באמצעות כף מחוררת ולהניח בצד. מבשלים את הפסטה באותו המים עד אל דנטה.
לנקז היטב ולשמור חם.בעוד פסטה מבשלת, מחממים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 3 דקות, מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הקמח, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
להקציף בחלב ולהעלות חום קצת להביא לרתיחה מהירה.
מוסיפים את המרק, חרדל ושמנת כבדה. רוטב רתיחה להתעבות, על 5 דקות.
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.
מוסיפים את הברוקולי, גבינת צ ' דר ופרמזן ומערבבים לשלב.
מסננים פסטה ומוסיפים לרוטב.מחממים התנור ל 204°.
מעבירים את הפסטה לתבשילי אפייה בודדים ואופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן הופכים את התנור לטיגון ולבשל, 2 עד 3 דקות.