פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 25 . 166 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך יין, פתיתי פלפל צ'ילי, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן, רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ו סלמון ופסטה ברוטב יין לבן.
הוראות
1
1 להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף מלח (1 1/2 כפיות לכל ליטר מים), לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד מבושל דרך, אבל עדיין המשרד (אל דנטה).2 בעוד המים מגיעים לרתיחה והפסטה מתבשלת, להכין את שאר המתכון. במחבת גדולה ורחבה, מחממים כמה כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את פתיתי בצל ופלפל צ ' ילי קצוצים ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מערבבים את הטונה המשומרת, הצלפים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שימורי טונה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את החום לנמוך. מבשלים 10 דקות או יותר, בעוד הפסטה מתבשלת. אם התערובת מתחילה להתייבש, להוסיף קצת יותר יין.3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולהוסיף אותו למחבת עם הטונה. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
טפטוף על קצת יותר שמן זית על כל זה, ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה קצוצה וכמה טחנות של פלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר