קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים

פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים
המתכון פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים ניתן להכין בערך 30 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 804 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בזיליקום, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה, אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות, ו אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות.

הוראות

1
מחממים סיר גדול של מים מלוחים (1 כף מלח לכל 2 ליטרים של מים) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים את הנקניק, מוסיפים שום, פלפלים אדומים קלויים, צלפים וזיתים: בעוד המים מתחממים, מכינים את הנקניק והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות עם האצבעות כשמוסיפים אותו למחבת או עם כף עץ ברגע שהוא במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר הנקניק מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
6
מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים, צלפים וזיתים. אם מי הפסטה עדיין לא רותחים, הסירו את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים את הפסטה: ברגע שמי הפסטה רותחים, מוסיפים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים עגבניות ובזיליקום קצוצים לתערובת נקניק: כאשר הפסטה כמעט נעשית, להגדיל את החום גבוה על מחבת sauté וכאשר תערובת הנקניקיות מתחילה לרחוש, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ובזיליקום. לזרוק לשלב ולהוריד את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מערבבים תערובת פסטה ונקניקיות: 
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את תערובת הנקניקיות לקערה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה