קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים

פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים
המתכון פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים ניתן להכין בערך 30 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 804 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בזיליקום, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה, אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות, ו אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות.

הוראות

1
מחממים סיר גדול של מים מלוחים (1 כף מלח לכל 2 ליטרים של מים) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים את הנקניק, מוסיפים שום, פלפלים אדומים קלויים, צלפים וזיתים: בעוד המים מתחממים, מכינים את הנקניק והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות עם האצבעות כשמוסיפים אותו למחבת או עם כף עץ ברגע שהוא במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
כאשר הנקניק מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
6
מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים, צלפים וזיתים. אם מי הפסטה עדיין לא רותחים, הסירו את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
מבשלים את הפסטה: ברגע שמי הפסטה רותחים, מוסיפים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים עגבניות ובזיליקום קצוצים לתערובת נקניק: כאשר הפסטה כמעט נעשית, להגדיל את החום גבוה על מחבת sauté וכאשר תערובת הנקניקיות מתחילה לרחוש, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ובזיליקום. לזרוק לשלב ולהוריד את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מערבבים תערובת פסטה ונקניקיות: 
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
מוסיפים את תערובת הנקניקיות לקערה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)