פסטה עם צנוברים, ברוקולי, סרדינים ושומר
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לרפרטואר שלך, פסטה עם צנוברים, ברוקולי, סרדינים ושומר יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 509 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צימוקים, מיץ לימון, ברוקולי נבט סגול, ובצל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 342 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 100% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פסטה עם שומר, סרדינים וצנוברים, סרדינים במרינדה עם שומר, צימוקים וצנוברים, ו פסטה עם אנשובי, דומדמניות, שומר וצנוברים.
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, עם התזה של שמן, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה. קוק עוקב אחר הוראות האריזה, מוסיף את הברוקולי ל-5 דקות האחרונות.
בינתיים, בעדינות לחמם את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום פרוס, ומבשלים לאט במשך 2 דקות.
מוסיפים את השומר ומבשלים עוד כמה דקות, עד מתרכך. מקצצים את הסרדינים לתוך המחבת ומערבבים עוד כמה דקות כדי להפריד ביניהם.
להטות את הפסטה וברוקולי למחבת עם צנוברים, צימוקים ומיץ לימון. תזרקו יחד כדי לאפשר לפסטה לספוג את השמן, מתבלים היטב ומגישים מיד, מפוזרים עם גרידת לימון ופתיתי צ ' ילי.