קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פסטה עם שרימפס וירקות

פסטה עם שרימפס וירקות
פסטה עם שרימפס וירקות היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עגבניות משומר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ירקות קיץ עם פסטאן ושרימפס, פסטה עם ירקות טעימים, ו ירקות לימון ופסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו פסטה לפי הוראות האריזה; הוסיפו שעועית ירוקה לסיר 3 דקות לפני שהפסטה תהיה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שרימפס וחוזרים לרתיחה. מרתיחים במשך 1 דקה ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מערבבים שרימפס, עגבניות ותירס בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים, מסירים מהחום ומניחים בצד עד שהפסטה והפולים נעשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מניחים בצד 1 כוס פסטה בישול מים ולאחר מכן לנקז פסטה ושעועית. מטילים פסטה ושעועית עם תערובת שרימפס; אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מים שמורים במרווחים של 1/4 כוסות עד להגעה לעקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב