פסטה עם שרימפס וירקות
פסטה עם שרימפס וירקות היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עגבניות משומר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ירקות קיץ עם פסטאן ושרימפס, פסטה עם ירקות טעימים, ו ירקות לימון ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות האריזה; הוסיפו שעועית ירוקה לסיר 3 דקות לפני שהפסטה תהיה מוכנה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שרימפס וחוזרים לרתיחה. מרתיחים במשך 1 דקה ולאחר מכן לנקז.
מערבבים שרימפס, עגבניות ותירס בסיר בינוני.
מוסיפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים, מסירים מהחום ומניחים בצד עד שהפסטה והפולים נעשים.
מניחים בצד 1 כוס פסטה בישול מים ולאחר מכן לנקז פסטה ושעועית. מטילים פסטה ושעועית עם תערובת שרימפס; אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מים שמורים במרווחים של 1/4 כוסות עד להגעה לעקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.