פסטה פטריות שמנת
פסטה עם פטריות מוקרם יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פרמזן טרי-גבינת רג'יאנו, פטריות, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פסטה פטריות שמנת, איך להכין פסטה פטריות שמנת, פסטה פטריות שמנת, ו פסטה פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים פטריות לבנות ושיטאקה בשמן החם עם קמצוץ של מלח עד שהמיץ מהפטריות מתאדה והפטריות מושחמות, כ -10 דקות.
מערבבים שום לתוך פטריות ומבשלים 1 דקה; יוצקים שרי ומבשלים עד היין הוא כמעט התאדה.
מערבבים ציר עוף לתוך תערובת פטריות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
יוצקים שמנת לתערובת פטריות, מערבבים לשלב, ומבשלים במשך 5 דקות.
תערובת יהיה קצף להתעבות מעט.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפטוצ ' יני, להחזיר לרתיחה, ומבשלים פסטה על חום בינוני עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשיכה, על 8 דקות.
מסננים אבל לא לשטוף פסטה; להעביר קערה גדולה ולשמור חם.
מערבבים טימין, עירית, ו טרגון לתוך רוטב פטריות ולכבות את החום; לערבב 1/2 כוס גבינת פרמזן-רג ' יאנו לרוטב עד גבינה נמסה.
יוצקים את כל רוטב הפטריות וחצי מהפטריות על פסטה, תוך שמירה על כמחצית מהפטריות במחבת. לזרוק פסטה ברוטב עד מצופה; העליון עם פטריות שנותרו הנותרים 1 כף פרמזן-גבינת רג ' יאנו לקישוט.