קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות6
מגזין

פסטה פירות ים שמנת Pomodoro

פסטה פירות ים שמנת Pomodoro
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שמנת פירות ים פסטה Pomodoro. זה מתכון pescatarian מגישה 35 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה מאכלי ים מוקרמים, פסטת פירות הים המתובלת של באבא, ו סלט הפסטה פירות ים קרים האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף שרימפס, צדפות ו 1/4 כפית. פלפל כתוש; לבשל 3 דקות. או עד ששרימפס וצדפות משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים שום הנותרים פלפל כתוש; לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עגבניות, מרק ומים; מערבבים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הוסף מולים; כיסוי. לבשל 4 דקות. להחזיר שרימפס צדפות למחבת; לבשל, מכוסה, 2 דקות. או עד שכל המולים נפתחו ושרימפס וצדפות נעשים ומחוממים דרך. בטל כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים ממרח גבינת שמנת וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנתממרח גבינת שמנת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מסננים ספגטי. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף תערובת גבינת שמנת; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת פירות ים ובזיליקום. למעלה עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון