תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שמנת פירות ים פסטה Pomodoro. זה מתכון pescatarian מגישה 35 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה מאכלי ים מוקרמים, פסטת פירות הים המתובלת של באבא, ו סלט הפסטה פירות ים קרים האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף שרימפס, צדפות ו 1/4 כפית. פלפל כתוש; לבשל 3 דקות. או עד ששרימפס וצדפות משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים שום הנותרים פלפל כתוש; לבשל 1 דקות.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הוסף מולים; כיסוי. לבשל 4 דקות. להחזיר שרימפס צדפות למחבת; לבשל, מכוסה, 2 דקות. או עד שכל המולים נפתחו ושרימפס וצדפות נעשים ומחוממים דרך. בטל כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים ממרח גבינת שמנת וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מסננים ספגטי. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף תערובת גבינת שמנת; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת פירות ים ובזיליקום. למעלה עם פרמזן.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.