קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 441 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפונה, גבינת פרמזן, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק פטוצ ' יני לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2
בעוד פטוצ 'יני מתבשל, שמן חום במחבת 12 אינץ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ברוקולי, כרובית, גזר, אפונה ובצל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרוביתפרחים כרובית
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים ברוטב אלפרדו; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
4
מסננים פטוצ ' יני. מערבבים פטוצ ' יני לתוך תערובת רוטב; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.