פסטה פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שעועית, פטרוזיליה שטוחה, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטריות מורל
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מסננת
קערה
3
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
אספרגוס
שעועית
פסטה
מים
אפונה
קרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
סיר
5
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
1
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבנייה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
3
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
חומץ
רוטב
מים
1
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
Spaghettini
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.