פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, בצל ירוק, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול, ומוסיפים את הפסטה. לבשל פסטה במשך 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את האפונה, ומבשלים 1 דקה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף קישואים; סאוט 5 דקות.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת פסטה, בזיליקום, אורגנו; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים 1 כפית שמן, מלח, פלפל, פרושוטו. כפית 1 1/4 כוסות פרימוורה לתוך כל אחד 8 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 1/2 כפות גבינה.