תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
1
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
2
מוסיפים ברוקולי ואספרגוס; מבשלים 2 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
אספרגוס
ברוקולי
3
הסר ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מניחים בקערה גדולה. להחזיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
מחבת
4
מוסיפים פסטה; מבשלים 10 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים ומוסיפים לתערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
6
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים 1 בצל כוס, ומטוגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
להוסיף שום ופלפל אדום; לטגן 3 דקות או עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שום
בצל
9
הוסף אפונה, ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
10
מוסיפים עגבניות; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
11
שלב חצי וחצי קמח תירס, ערבוב עם מקצף. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מוסיפים חצי חצי תערובת ומלח למחבת; לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
14
מפזרים בזיליקום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
באזיל!
15
מגישים באופן מיידי.
16
הערה יין: פסטה Primavera הוא פרץ של האביב. היין שמלווה אותו צריך להיות גם. סוביניון בלאן הוא אופציה טובה מאז ירקות טריים" ירוק " איכות מראות בצורה מושלמת. אבל בגלל שזו פסטה מבוססת קרם פרימוורה, אני מעדיף פינו בלאן. עגול ורגוע יותר מאשר סוביניון בלאן, פינו בלאן במיטבו ממריא עם רעננות וחיות, ועמוס אופי פרחוני והדר. האהוב עלי: רוברט סינסקי פינו בלאן 2005 לוס קרנרוס, קליפורניה ($18). -- קארן מקניל .
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.