פסטה קון ברוקולי
פסטה קון ברוקולי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 756 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, חמאה, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד "כמעט" נעשה.
מסננים, ומחזירים אטריות לסיר.
מערבבים שמנת, חמאה או מרגרינה, רוטב עגבניות, שום וברוקולי לתוך האטריות. מבשלים עד אטריות נעשות. מערבבים פטריות פרוסות, ולהסיר מחום.
מפזרים גבינת פרמזן, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.