פסטה קיץ עם בזיליקום, עגבניות וגבינה
פסטה קיץ עם בזיליקום, עגבניות וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם מלח, שום, שמנת שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה קיץ עם עגבניות ואפונה, עגבניות סוף הקיץ, בזיליקום ופסטה פטה, ו פסטה עם ירקות קיץ קלויים ובזיליקום.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק יחד עגבניות, שום, בזיליקום, נענע, מלח ופלפל שחור, פתיתי פלפל חמים, שמן זית, שרי שמנת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, אבל מוצק לנשיכה.
מסננים את הפסטה, ומעבירים לקערה גדולה.
מסננים 1/4 כוס של הנוזל מתערובת העגבניות, וזורקים עם הפסטה למעיל.
מוסיפים גבינה, וזורקים עד שהיא מתחילה להינמס.
להוסיף את תערובת העגבניות, ולזרוק עד מעורב.