פסטה קמחי עם זרעי בייקון ושומשום
פסטה קמחי עם בייקון ושומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-321 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פסטה, חמאה, קימצ'י ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, שום שומשום קמחי, ו ארוחת ערב: אטריות שומשום קרות עם קמחי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, שהוא בדרך כלל דקה או פחות מאשר הכיוונים על האריזה. שמור כמה כפות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת.
בעוד הפסטה מתבשלת, במחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון הקצוץ. מבשלים עד הבייקון הוא פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, משאיר כמה שיותר שומן מאחור ככל האפשר.
עם החום עדיין על בינוני, להוסיף את קמחי ושום. מבשלים עד ריחני, כדקה אחת.
מוסיף את הדבק פלפל אדום, ומערבבים עד שהוא משולב.
מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת יחד עם החמאה ומי הפסטה השמורים. מערבבים ברציפות עד הפסטה מצופה ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים את הפסטה מעוטרת בצלים ירוקים, זרעי שומשום, ובייקון מבושל.
הוסף עוד מלח במידת הצורך.