קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פסטה קרבונרה עם אפונה

פסטה קרבונרה עם אפונה
פסטה קרבונרה עם אפונה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, לינגוויני, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפונה ופסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, ו סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה ורוב השומן כבר שניתנו, על 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לטאטא יחד את הביצים והחלמונים בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הגבינות ומקציפים עד בשילוב שווה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסננים את הפסטה המבושלת, שומרים 1/2 כוס מי הבישול ומחזירים מיד את הפסטה החמה לסיר. מערבבים בתערובת השמורה של גבינת ביצה, פנקטה שמורות וטיטופי מחבת, אפונה, פלפל נמדד, ומספיק מים לבישול פסטה כדי להפוך את התערובת שמנת (ייתכן שלא תצטרך את כל זה). טעם ועונה עם פלפל נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים את הפסטה למנה ומגישים מיד, מעבירים את הגבינות המגורדות הנוספות בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי