פסטה קרמית פרימוורה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חזיר, פטריות, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. וזה לא כזה אדיר. נסו פסטה קרמית פרימוורה, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת, להמיס 1/4 כוס החמאה.
מטגנים בצל ירוק, פלפלים ירוקים, פלפלים אדומים ופטריות.
מוסיפים גבינת שמנת וחלב ומערבבים על אש נמוכה עד שגבינת שמנת נמסה. מערבבים בגבינת חזיר ופרמזן. זרוק ספגטי עם שאר החמאה.
מערבבים עם תערובת גבינת שמנת; לזרוק בקלילות.