פסטה רטטוי
גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, קישואים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה רטטוי, פסטה רטטוי, ו פסטה בגריל רטטוי.
הוראות
מניחים חצילים וקישואים במסננת על צלחת; מפזרים מלח וזורקים.
תן לעמוד במשך 30 דקות; לשטוף ולנקז היטב.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לטגן את החצילים, קישואים ובצל בשמן עד במכרז.
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, אורגנו, אבקת שום, בזיליקום ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל, חשוף, על אש בינונית נמוכה במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; מניחים על מגש ovenproof. למעלה עם תערובת ירקות.
מפזרים גבינת מוצרלה. צלוי 4-6 ב. מהחום עד שהגבינה נמסה.