קושיקשה
מוכן ב24 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה

פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה
זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה, צדפות מוקפצות עם פסטת שיער מלאך, ו צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הצדפות להתייבש היטב עם מגבות נייר. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה, מחממים את שמן הזית עד שהוא מנצנץ. בקבוצות ללא צפיפות, להוסיף את הצדפות לצרוב עד להשחמה יפה בצד אחד, על 2 דקות. להפוך את הצדפות מעל ולשחום את הצד השני, על 1 דקה יותר. החזירו את כל הצדפות למחבת, הוסיפו את גרידת הלימון ואת הקורנית, ובישלו לרגע. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצדפות לקערה. מקטינים את החום לנמוך ומוסיפים את החמאה והצלצלי למחבת. לטחון עד מתרכך, על 4 דקות.בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בנדיבות מלח את המים הרותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה (רך אך מוצק לנשוך), 3 עד 4 דקות.בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את מיץ הלימון ואת המניה למחבת ומטגנים את המחבת, תוך ערבוב כדי לגרד את החלקים השחומים מלמטה. מבשלים עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את הצדפות וכל מיצים שהצטברו, ולאחר מכן להוסיף את צלפים וצנוברים. לזרוק על אש נמוכה כדי לסיים לבשל את הצדפות ולערבב את החומרים, על 1 דקה. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
4
מעבירים לקערה גדולה ורדודה מחוממת, מוסיפים את עלי הארוגולה וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים באופן מיידי.
6
מגיש 4.