זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה, צדפות מוקפצות עם פסטת שיער מלאך, ו צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הצדפות להתייבש היטב עם מגבות נייר. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה, מחממים את שמן הזית עד שהוא מנצנץ. בקבוצות ללא צפיפות, להוסיף את הצדפות לצרוב עד להשחמה יפה בצד אחד, על 2 דקות. להפוך את הצדפות מעל ולשחום את הצד השני, על 1 דקה יותר. החזירו את כל הצדפות למחבת, הוסיפו את גרידת הלימון ואת הקורנית, ובישלו לרגע. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצדפות לקערה. מקטינים את החום לנמוך ומוסיפים את החמאה והצלצלי למחבת. לטחון עד מתרכך, על 4 דקות.בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בנדיבות מלח את המים הרותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה (רך אך מוצק לנשוך), 3 עד 4 דקות.בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את מיץ הלימון ואת המניה למחבת ומטגנים את המחבת, תוך ערבוב כדי לגרד את החלקים השחומים מלמטה. מבשלים עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות.
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הצדפות וכל מיצים שהצטברו, ולאחר מכן להוסיף את צלפים וצנוברים. לזרוק על אש נמוכה כדי לסיים לבשל את הצדפות ולערבב את החומרים, על 1 דקה. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4
מעבירים לקערה גדולה ורדודה מחוממת, מוסיפים את עלי הארוגולה וזורקים בעדינות.