פסטו ארטישוק על גלגלי עגלה
פסטו ארטישוק על גלגלי עגלה דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. תבלין זה יש 1011 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך חבילה של לבבות ארטישוק, פרמזן, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו גלגלי עגלה דרום-מערביים, סלופי ג'ו העגלה גלגלים, ו גלגלי עגלה עם ברוקולי וגבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה.
בינתיים, במעבד מזון שלבו את הארטישוקים, הפטרוזיליה, אגוזי המלך, גרידת הלימון והמיץ, השום, המלח והפלפל. הפעל את המכונה לקצוץ דק את כל המרכיבים, ועצור את המכונה כמה פעמים כדי לגרד את הצדדים. ואז, כשהמכונה פועלת, מזלפים שמן זית.
מעבירים את תערובת הארטישוק לקערת הגשה גדולה. מערבבים פנימה את הגבינה.
מוסיפים את הפסטה החמה וזורקים לשילוב. במידת הצורך, הוסיפו את מי הפסטה השמורים 1/4 כוס בכל פעם כדי להרטיב את הפסטה וליצור עקביות דמוית רוטב.