קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פסטו ממולא צלעות חזיר

פסטו ממולא צלעות חזיר
פסטו ממולא צלעות חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פתיתי פלפל, פלפל טחון, טימין טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו ממולא צלעות חזיר, פסטו ממולא צלעות חזיר, ו פסטו & מוצרלה ממולא צלעות חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים גבינת פטה, פסטו בזיליקום, וצנוברים בקערה. השתמש בקצה של סכין חיתוך או חיתוך חדה לחתוך חתך 3 אינץ 'בצד של כל צלע חזיר, 2 אינץ' עמוק ו 1/4 אינץ ' מן העצם, כדי להפוך כיס למילוי. דברים צלעות חזיר עם פסטו מילוי מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
צלעות חזירצלעות חזיר
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים פלפל שחור, אורגנו, שום, פתיתי פלפל אדומים, טימין בקערה קטנה; לשפשף את שני הצדדים של כל קוצצים עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים צלעות לתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד צלעות משחימים ומילוי חם, כ 40 דקות. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברשת צלעות עם חומץ בלסמי ואופים עד חומץ יוצר זיגוג, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן