פסטי קורניש עשבים
Pasties Cornish Herbed דורשים בערך שעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 58 גרם שומן ובסך הכל 721 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש צ'אק בקר, מי קרח, שמן קנולן ומלח. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . מתכונים דומים: קורניש פאסטס , קורניש פאסטיז ופסטי קורניש .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח, הבזיליקום והתימין; לחתוך קיצור וחמאה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, מערבבים קלות עם מזלג עד לקבלת כדור. מכסים ומצננים לפחות 30 דקות.
בינתיים, במחבת, משחימים בשר בקר ב-1 כף שמן עד שהוא כבר לא ורוד; מפזרים מלח ופלפל.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; לְהַפְרִישׁ.
הוסף את שארית השמן למחבת; מערבבים פנימה בהדרגה קמח עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית כ-2-3 דקות או עד להשחמה קלה. מוסיפים מים בהדרגה; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים את בשר הבקר למחבת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד לריכוך.
מחלקים את המאפה לארבעה חלקים שווים. על משטח מקומח קלות, מרדדים חלק אחד ל-9 אינץ'. מעגל. תלים 3/4 כוס מילוי על חצי עיגול. להרטיב את הקצוות במים; מקפלים את הבצק על המילוי ומהדקים קצוות עם מזלג כדי לאטום.
מניחים על תבנית לא משומנת. חוזרים על הפעולה עם שאר המאפה והמלית.
חותכים שלושה חריצים בחלק העליון של כל אחד מהם; מברישים בביצה.
אופים ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.