פסטל דה שוקלו (פאי רועים בקר ותירס)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל פסטל דה Choclo (בשר בקר ופאי הרועה תירס). מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חזה עוף בגריל, בשר בקר טחון, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Pastel de Choclo (פשטידת בקר ורועה תירס), פסטל דה Choclo (תבשיל בשר עם ציפוי תירס חמאה), ו פשטידת בשר ותירס (Pastel de Choclo).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, לשלב בשר ושמן זית; לשבור בשר לחתיכות ומערבבים לעתים קרובות עד שכבר לא ורוד במרכז ונוזל מתאדה, 7 עד 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות צימוקים עם מי ברז חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר בשר לקערה. כדי לטפטף, להוסיף בצל ושום. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד בצל הוא השחמה קלות, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים צימוקים, זיתים, פפריקה, כמון, בשר בקר, ו 3 כפות מים; מערבבים מעל חום בינוני להתערבב טעמים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת כפית לתוך 4 תבשילים בודדים (2-עד 2 1/2-גודל כוס).
הניחו חלקים שווים של עוף על בשר בקר, ודחפו חצאי ביצים לתבשילים, מה שהופך את רמת התערובת.
במעבד מזון, מערבולת תירס, 1/2 כפית פלפל, ושמנת עד טהור בגסות. לשטוף יבש מחבת, ואז לשפוך תערובת תירס למחבת. ערבוב על חום גבוה, להביא מבעבע, ואז להפחית את החום, ערבוב לעתים קרובות, מבשלים עד צהוב כהה יבש יותר, 5 עד 7 דקות. תערובת תירס כפית שווה על בשר בקר, עוף, וביצים ורמת התפשטות.
תכינו תבשילים על תבנית אפייה.
אופים, חשוף, להגדיר על מדף ממוקם כך צמרות הם כ 4 אינץ ' מ broiler, עד חם במרכז, 13 עד 16 דקות. הפעל חום לצלות (חום לא יכול לבוא מיד) וקרום חום, 3 עד 4 דקות יותר לאחר broiler הוא חם.
זיווג יין: קברנה סוביניון צ ' יליאני או מרלו עם קסיס כהה, שזיף וטעמי זית שחור, כגון סנטה ריטה קברנה סוביניון