קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פסטל דה שוקלו (פאי רועים בקר ותירס)

פסטל דה שוקלו (פאי רועים בקר ותירס)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל פסטל דה Choclo (בשר בקר ופאי הרועה תירס). מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חזה עוף בגריל, בשר בקר טחון, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Pastel de Choclo (פשטידת בקר ורועה תירס), פסטל דה Choclo (תבשיל בשר עם ציפוי תירס חמאה), ו פשטידת בשר ותירס (Pastel de Choclo).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, לשלב בשר ושמן זית; לשבור בשר לחתיכות ומערבבים לעתים קרובות עד שכבר לא ורוד במרכז ונוזל מתאדה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות צימוקים עם מי ברז חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ניקוז.
5
עם כפית מחוררת, להעביר בשר לקערה. כדי לטפטף, להוסיף בצל ושום. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד בצל הוא השחמה קלות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים צימוקים, זיתים, פפריקה, כמון, בשר בקר, ו 3 כפות מים; מערבבים מעל חום בינוני להתערבב טעמים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
תערובת כפית לתוך 4 תבשילים בודדים (2-עד 2 1/2-גודל כוס).
9
חותכים ביצים חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
הניחו חלקים שווים של עוף על בשר בקר, ודחפו חצאי ביצים לתבשילים, מה שהופך את רמת התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
במעבד מזון, מערבולת תירס, 1/2 כפית פלפל, ושמנת עד טהור בגסות. לשטוף יבש מחבת, ואז לשפוך תערובת תירס למחבת. ערבוב על חום גבוה, להביא מבעבע, ואז להפחית את החום, ערבוב לעתים קרובות, מבשלים עד צהוב כהה יבש יותר, 5 עד 7 דקות. תערובת תירס כפית שווה על בשר בקר, עוף, וביצים ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תכינו תבשילים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים, חשוף, להגדיר על מדף ממוקם כך צמרות הם כ 4 אינץ ' מ broiler, עד חם במרכז, 13 עד 16 דקות. הפעל חום לצלות (חום לא יכול לבוא מיד) וקרום חום, 3 עד 4 דקות יותר לאחר broiler הוא חם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
זיווג יין: קברנה סוביניון צ ' יליאני או מרלו עם קסיס כהה, שזיף וטעמי זית שחור, כגון סנטה ריטה קברנה סוביניון
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים