קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פסטל דה שוקלו (פאי רועים בקר ותירס)

פסטל דה שוקלו (פאי רועים בקר ותירס)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל פסטל דה Choclo (בשר בקר ופאי הרועה תירס). מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חזה עוף בגריל, בשר בקר טחון, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Pastel de Choclo (פשטידת בקר ורועה תירס), פסטל דה Choclo (תבשיל בשר עם ציפוי תירס חמאה), ו פשטידת בשר ותירס (Pastel de Choclo).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, לשלב בשר ושמן זית; לשבור בשר לחתיכות ומערבבים לעתים קרובות עד שכבר לא ורוד במרכז ונוזל מתאדה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות צימוקים עם מי ברז חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ניקוז.
5
עם כפית מחוררת, להעביר בשר לקערה. כדי לטפטף, להוסיף בצל ושום. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד בצל הוא השחמה קלות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים צימוקים, זיתים, פפריקה, כמון, בשר בקר, ו 3 כפות מים; מערבבים מעל חום בינוני להתערבב טעמים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
תערובת כפית לתוך 4 תבשילים בודדים (2-עד 2 1/2-גודל כוס).
9
חותכים ביצים חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
הניחו חלקים שווים של עוף על בשר בקר, ודחפו חצאי ביצים לתבשילים, מה שהופך את רמת התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
במעבד מזון, מערבולת תירס, 1/2 כפית פלפל, ושמנת עד טהור בגסות. לשטוף יבש מחבת, ואז לשפוך תערובת תירס למחבת. ערבוב על חום גבוה, להביא מבעבע, ואז להפחית את החום, ערבוב לעתים קרובות, מבשלים עד צהוב כהה יבש יותר, 5 עד 7 דקות. תערובת תירס כפית שווה על בשר בקר, עוף, וביצים ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תכינו תבשילים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים, חשוף, להגדיר על מדף ממוקם כך צמרות הם כ 4 אינץ ' מ broiler, עד חם במרכז, 13 עד 16 דקות. הפעל חום לצלות (חום לא יכול לבוא מיד) וקרום חום, 3 עד 4 דקות יותר לאחר broiler הוא חם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
זיווג יין: קברנה סוביניון צ ' יליאני או מרלו עם קסיס כהה, שזיף וטעמי זית שחור, כגון סנטה ריטה קברנה סוביניון
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים