קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטרמה ושיפון פנזנלה

פסטרמה ושיפון פנזנלה
גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלפפונים פרסיים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° עם המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הבצל בקערה ומכסה עם 1 עד 2 כוסות מים קרים. מרחו את המים סביב ולשפשף את הפרוסות עם הידיים. מסננים וחוזרים על התהליך פעמיים או שלוש, נותנים לפרוסות להשרות ולשנות את המים במרווחים של 10 דקות. (השריית בצל גולמי במים קרים מרככת את הנשיכה הקשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, פרושים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים עד הקצוות פריכים וזהובים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
על קרש חיתוך, דק קוצצים את השום עם 1/4 כפית מלח. בעזרת הלהב והצד השטוח של סכין השף, קוצצים ומגרדים את התערובת למשחה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
6
שים את השמן והחומץ לתוך קערה, להוסיף את הדבק השוםוויסק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה גדולה, לשלב את הלחם מקורר, עגבניות 1/4 כפית מלח. כדי לשלב, בעדינות לחיצה על העגבניות קצת לשחרר כמה מיצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקלפים את המלפפונים בתבנית זברה וחותכים באלכסון לחצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
9
לנקז ולייבש את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הבצל, מלפפון, סלרי, עלי בזיליקום,פסטרמה ועלי פטרוזיליה לסלט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פסטרמהפסטרמה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
להקציף יחד את הרוטב, להוסיף אותולסלט בעדינות לזרוק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מסלטים: מעבר לקערה: מתכונים יוצאי דופן לאכילה יומיומית של מינדי פוקס. © טקסט 2012 על ידי מינדי פוקס; תמונות © 2012 על ידי אלן סילברמן. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה