פסטת עניבת פרפר עם בשר ועגבניות
פסטת עניבת פרפר עם בשר ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, פלפל ובצל מוקפץ, פסטת עניבת פרפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו בקר ועגבניות עם Garlicky עם פסטה, בשר בקר עם עגבניות, פסטה ורוטב צ'ילי, ו קונכיות פסטה אפויות עם בשר בקר, עגבניות מיובשות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ירקות מוקפצים קפואים בשמן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בבשר. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מערבבים עגבניות, מלח שום ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות לשבור עגבניות מעט עם כף, עד התערובת חמה. מערבבים בפסטה. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד פסטה מצופה היטב חם.