פסטת עניבת פרפר עם עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטת עניבת פרפר שמנת עם עוף וברוקולי. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרחי ברוקולי, farfalle, רוטב פלפל קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פסטה קרמית עם עוף וברוקולי, פסטה עוף מוקרם עם ברוקולי, ו פסטו קרמי עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי ההוראות, להוסיף ברוקולי למי הבישול במשך 3 דקות האחרונות. של זמן בישול הפסטה. בינתיים, רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף ושום; מבשלים 5 דקות. הפוך עוף מעל; להמשיך לבשל 4 עד 5 דקות. או עד עוף מבושל דרך (170F).
מסננים תערובת פסטה במסננת; לחזור פאן ולהניח בצד.
מוסיפים רוטב פסטה ונופכטל לתרנגולת במחבת; מבשלים בחום בינוני-נמוך 2 עד 3 דקות. או עד Neufchatel נמס לחלוטין, תערובת מעורבב היטב ועוף מצופה ברוטב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת רוטב לתערובת פסטה; מערבבים היטב.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות עבות; מאוורר עוף מעל תערובת פסטה.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.