קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

פסטת שעועית חמוציות פגיולי

פסטת שעועית חמוציות פגיולי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטת שעועית חמוציות פגיולי. מתכון זה מכין 6 מנות עם 567 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. גשו לסופר וקנו קליפת גבינת פרמזן, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מרק פסטאן ושעועית כליה בן 30 דקות (פסטאן אי פגיולי), פסטאן אי פגיולי (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו פסטה פגיולי עם שעועית חמוציות וקייל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום, הבצל, פתיתי הפלפל האדום, הרוזמרין והפנצ ' טה, אם משתמשים, ומבשלים 2 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את השעועית, 3 ליטר מים, עלי הדפנה וקליפת הפרמזן. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהשעועית רכה, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
חשפו את הסיר והביאו את התערובת לרתיחה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מוסיפים את הקייל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, 5 עד 6 דקות נוספות. (המרק צריך להיות סמיך וקרמי; דק עם מים, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
הסר את עלי הדפנה, קליפת הפרמזן והפנצ ' טה, אם משתמשים בהם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים את הפרמזן המגורד, הפטרוזיליה, 2 כפות שמן הזית הנותרות, ומלח ופלפל לפי הטעם. למעלה עם עוד שמן זית ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
צילום: טינה רופ