פסטת שרימפס שמנת Cajun
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם חלב, שום, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה בשמנת Cajun, פסטה בשמנת Cajun, ו מרק שמנת Cajun שרימפס.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 4 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
לטגן שרימפס במשך 1 דקה בכל צד. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת; להפריש. מערבבים בקמח ותיבול Cajun. לבשל, ערבוב במשך 5 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, ואז לבשל עד מעובה.
הסר מהחום, ועונה עם מלח ומיץ לימון. להחזיר שרימפס לרוטב, וכפית על פסטה מבושלת.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Forjas del Salnes Leiranan Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Forjas del Salnes Leirana Albarino]()
Forjas del Salnes Leirana Albarino
צהוב חיוור עם גוון ירוק. בהיר וחריף התמקד האף, מציג נוקב מאייר לימון, יערה, כינין, וריחות מינרליים, יחד עם רמז של זנגביל ברקע. יבש, מתוח וקל על רגליו, המציע אינטנסיבי, מינרלים שילב פירות הדר ו פרדס טעמים שאינם מראים משקל עודף. סוגר על פתק חריף, מציג התמדה חזקה, פרחוני צירים.