פסי פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חטיפי פקאן. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, מולסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -47 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסי פקאן, חטיפי פאי פקאן, ו חטיפי פאי פקאן אני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. קו 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, משאיר כמה סנטימטרים של overhang בכל צד.
מערבבים את הפקאן, חמאה, קמח, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק עד התערובת משולבת היטב וזה דומה ארוחה גסה. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד זהב קל, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ומיד להפוך את המילוי.
לטאטא יחד את הסוכר, מולסה, סירופ תירס, חמאה, רום אם שימוש, וניל, מלח, וביצים בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
מוסיפים את הפקאן ומערבבים למעיל.
יוצקים את תערובת הפקאן על הקרום החם ומחזירים את תבנית האפייה לתנור.
אופים עד העליון הוא השחמה ולהגדיר, על 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני הסרת צלחת חיתוך לריבועים 1 אינץ'.