קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיון ואורז בר

פסיון ואורז בר
פסיון ואורז בר הוא תוספת ללא חלב . מנה אחת מכילה 261 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, מרק פטריות מרוכז, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . מתכונים דומים: עטיפת אורז פרא וכרוב בקר בקליפורניה עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני וירקות עשבי תיבול בקיש פטה עם קרום אורז בר .

הוראות

1
בסיר גדול, מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, מניחים קמח בשקית התנור; לנער למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים שקית תנור בתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה; להוסיף את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים אורז ופטריות מעל בייקון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
הוסף פסיון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
6
יוצקים את תערובת המרק לשקית.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
7
חותכים שישה 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של התיק; תיק סגור עם עניבה מסופק.
8
אופים ב-350 מעלות למשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.