קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיון ואורז בר

פסיון ואורז בר
פסיון ואורז בר הוא תוספת ללא חלב . מנה אחת מכילה 261 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, מרק פטריות מרוכז, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . מתכונים דומים: עטיפת אורז פרא וכרוב בקר בקליפורניה עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני וירקות עשבי תיבול בקיש פטה עם קרום אורז בר .

הוראות

1
בסיר גדול, מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, מניחים קמח בשקית התנור; לנער למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים שקית תנור בתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה; להוסיף את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים אורז ופטריות מעל בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
הוסף פסיון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
6
יוצקים את תערובת המרק לשקית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
7
חותכים שישה 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של התיק; תיק סגור עם עניבה מסופק.
8
אופים ב-350 מעלות למשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.