פסיון ואורז בר
פסיון ואורז בר הוא תוספת ללא חלב . מנה אחת מכילה 261 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, מרק פטריות מרוכז, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . מתכונים דומים: עטיפת אורז פרא וכרוב בקר בקליפורניה עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני וירקות עשבי תיבול בקיש פטה עם קרום אורז בר .
הוראות
בסיר גדול, מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה.
בינתיים, מניחים קמח בשקית התנור; לנער למעיל.
מניחים שקית תנור בתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה; להוסיף את הבייקון.
מפזרים אורז ופטריות מעל בייקון.
יוצקים את תערובת המרק לשקית.
חותכים שישה 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של התיק; תיק סגור עם עניבה מסופק.
אופים ב-350 מעלות למשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.