קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים

פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם $2.38 למנה נופל בתקציב שלך, פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, ו תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב שמן זית, זנגביל, טרגון, מיץ תפוזים, גרידה, מלח ופלפל טהור עד חלקה. בקערה גדולה, לשלב מרינדה ופסיון ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסיוןפסיון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בתנור הולנדי גדול מאוד על חום גבוה בינוני, מחממים שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר חתיכות פסיון מן המרינדה, גירוד עודף, ומפזרים מלח 1/2 פלפל כפית. עבודה בקבוצות, חתיכות פסיון sear עד משחימים היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסיוןפסיון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
להעביר מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים תנור ל 163°. Skim את כל אבל 1 כף שמן מחבת, משאיר חתיכות משחימים בתחתית, ולהגדיר מחבת על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. מערבבים בצל, עלה דפנה, זרעי שומר, מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, וסוכר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל היטב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להחזיר פסיון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים מרק עוף, סיידר ויין. (נוזל צריך לכסות חצי חתיכות פסיון.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסיוןפסיון
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הוסף יותר מרק עוף במידת הצורך.) להעלות את החום גבוה ולהביא נוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
מוסיפים תפוחים, מכסים ומעבירים סיר לתנור. Braise, הפיכת חתיכות פסיון מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
לשימור,לשימור,
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר פסיון מגש לכסות עם נייר כדי לשמור על חם. הגדר סיר מעל חום גבוה ולהביא מיצי פאן לרתיחה. מרתיחים, חשופים, עד הרוטב מצטמצם היטב מעובה, על 25 דקות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסיוןפסיון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים, חשוף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
3
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל, תפוחים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. צורב, מחבת רועד מדי פעם, עד בצל ותפוחים הם זהב כהה, כ 10 דקות. מערבבים סיידר תפוחים, גירוד כל חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד בצל הם מזלג מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
כפית קצת רוטב על פסיון ומקשטים עם בצל, תפוחים, טרגון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מגישים רוטב נוסף לצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים3(חוֹרֶף)סיידר תפוחיםסיידר תפוחים1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1צביטהצבוט פלפל שחור טחון טריצבוט פלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש11 קילו קישואים,פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים5(חוֹרֶף)זנגביל טרי, מקולף וקצוץ גסזנגביל טרי, מקולף וקצוץ גס1השארטרגון טרי, קצוץטרגון טרי, קצוץ1תפוח סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות 1 אינץתפוח סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות 1 אינץ3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקוביותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקוביות1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר1צביטהמלח גדול וכשרמלח גדול וכשר11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן, בתוספת נוספת, במידת הצורךמרק עוף דל נתרן, בתוספת נוספת, במידת הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 1/2 תפוזים)מיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 1/2 תפוזים)3(חוֹרֶף)גרידת תפוז מגוררת דק (מ 1 1/2 תפוזים)גרידת תפוז מגוררת דק (מ 1 1/2 תפוזים)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל פנינה, שורש הקצוות גזוזבצל פנינה, שורש הקצוות גזוז1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,מלח שולחןמלח שולחן3(חוֹרֶף)עלי טרגון טריים, שלמיםעלי טרגון טריים, שלמים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץבצל צהוב גדול, חצוי דק פרוס (אודותבצל צהוב גדול, חצוי דק פרוס (אודות4קילוגרםפסיונים, כל שטוף פנימה והחוצה, טפח יבש, לחתוך 6 חתיכותפסיונים, כל שטוף פנימה והחוצה, טפח יבש, לחתוך 6 חתיכות