חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם $2.38 למנה נופל בתקציב שלך, פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, ו תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, לשלב שמן זית, זנגביל, טרגון, מיץ תפוזים, גרידה, מלח ופלפל טהור עד חלקה. בקערה גדולה, לשלב מרינדה ופסיון ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוז
פסיון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בתנור הולנדי גדול מאוד על חום גבוה בינוני, מחממים שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר חתיכות פסיון מן המרינדה, גירוד עודף, ומפזרים מלח 1/2 פלפל כפית. עבודה בקבוצות, חתיכות פסיון sear עד משחימים היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
פסיון
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
3
להעביר מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים תנור ל 163°. Skim את כל אבל 1 כף שמן מחבת, משאיר חתיכות משחימים בתחתית, ולהגדיר מחבת על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. מערבבים בצל, עלה דפנה, זרעי שומר, מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, וסוכר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל היטב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
6
להחזיר פסיון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים מרק עוף, סיידר ויין. (נוזל צריך לכסות חצי חתיכות פסיון.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסיון
1 תפוח ירוק גדול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הוסף יותר מרק עוף במידת הצורך.) להעלות את החום גבוה ולהביא נוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
מוסיפים תפוחים, מכסים ומעבירים סיר לתנור. Braise, הפיכת חתיכות פסיון מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
לשימור,
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר פסיון מגש לכסות עם נייר כדי לשמור על חם. הגדר סיר מעל חום גבוה ולהביא מיצי פאן לרתיחה. מרתיחים, חשופים, עד הרוטב מצטמצם היטב מעובה, על 25 דקות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסיון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים, חשוף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
3
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל, תפוחים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. צורב, מחבת רועד מדי פעם, עד בצל ותפוחים הם זהב כהה, כ 10 דקות. מערבבים סיידר תפוחים, גירוד כל חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד בצל הם מזלג מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
כפית קצת רוטב על פסיון ומקשטים עם בצל, תפוחים, טרגון קצוץ.