פסיון פריקאסי הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 22% וזה די גרוע. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלוי בסיר, ו פסיון צלוי בסיר.
הוראות
1
מערבבים את קמח 1/2 כוס, מלח ופלפל בשקית נייר.2
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2
הוסף פסיון, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם.3 לנער מעיל היטב.4 במחבת כבדה גדולה בראון את הפסיון בחמאה (350° על מחבת חשמלית).5
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומר
(65 עוגיות)
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים בצל וגזר, מבשלים 2 דקות.6
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
הוסף 1 מרק יכול וציפורן.7 להפחית את החום (200°) לכסות ומבשלים 45 עד 55 דקות או עד מכרז, הוספת 2nd יכול מרק לפי הצורך כדי למנוע את כל המיצים בישול משם.8
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
הסר מגש חם.9 למדוד 1 מרק כוס, להשליך מרק שנותר.10 להחזיר מרק למחבת.11 בצנצנת בורג למעלה לנער קרם בהיר וקמח tbls 3 עד מעורבב.12 מערבבים לתוך מרק במחבת,לבשל ומערבבים עד מעובה מבעבע.13 מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.14