קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיונים עדינים

פסיונים עדינים
פסיונים עדינים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, פטריות, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה די גרוע. נסו פסיונים קלויים עם מילוי צדפות, פסיונים צלויים עם נקניקיות באפלו וסיידר מוגז כרוב כבוש, ו עוף מנגל עדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפסיונים לתוך סיר גדול איטי. לעטוף ולכסות את הבייקון על הציפורים, מכסה את הפסיונים ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
לטאטא את המרק מרוכז, שמנת חמוצה, מים, בצל קצוץ, תערובת מרק בצל, ופטריות יחד בקערת ערבוב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים מעל פסיונים.
4
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות, או על גבוה במשך 5 עד 7 שעות.