קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פסיפי הליבוט עם שומר מקורמל, זיתים שחורים, גרידת תפוז ושמיר

פסיפי הליבוט עם שומר מקורמל, זיתים שחורים, גרידת תפוז ושמיר
פסיפי הליבוט עם שומר מקורמל, זיתים שחורים, גרידת תפוז, ושמיר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 332 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמיר, חמאה, נורת שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מרק שומר צונן עם גרידת תפוז, חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר, ו חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הליקר לתוך המחבת כאשר האש כבויה, כפי שהוא דליק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שים את המחבת על אש נמוכה, ולתת את sambuca להצית. אפשר לאלכוהול להתאדות ולבשל בחום בינוני עד לליקר מתחיל לקרמל. בשלב זה הוא יתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את מיץ הלימון, פתיתי פלפל אדום, מלח, לפי הטעם, גרידת התפוז, הזיתים, ושמיר. מבשלים במשך כמה דקות, ולאחר מכן מערבבים כפית חמאה כדי לתת את הרוטב קצת שמנת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידה כתומהגרידה כתומה
חמאהחמאה
זיתיםזיתים
רוטברוטב
שמירשמיר
מלחמלח
4
להבקיע את פילה דגים, לחתוך אותם במחצית העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל מחבת סאוט, מעל חום בינוני, עם שמן זית כתית נוספת ומוסיפים את הפילה, צד העור למטה. אפשר לבשל במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהחום.
6
כדי לשרת: לשים חלק מהרוטב שומר במרכז כל מנה ומגיש עם 2 חתיכות של הדג.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
רוטברוטב
דגיםדגים

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.