פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה אחת מכילה 1947 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, תפוחי אדמה, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, גרסת מיקרוגל של תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם גבינה ובייקון, ו תפוחי אדמה אפויים עם רוטב גבינה בייקון ברוקולי טעון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, 20 עד 25 דקות.
בסיר קטן, לשלב את השמנת והשום ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. כבה את החימום ותן לתלול.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לחץ אותם דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ומקפלים לאט את השמנת החדורה בשום. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
להעביר את תפוחי האדמה לתוך 2 ramekins ovenproof או קערות קטנות. מעל כל אחד עם הגבינות ופפריקה.
אופים עד הגבינה נמסה תוסס, 10 עד 15 דקות. מעל כל מנה עם בייקון וערית ומגישים חם.