פעמיים טבל עוף חריף
אם יש לכם פפריקה, טנדרלוין חזה עוף, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: פעמיים טבל חמאה עוף מטוגן, פעמיים טבל עוף מטוגן וופלים Buttermilk Begian, ו תותים טבולים פעמיים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חום 1 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה מעל חום גבוה בינוני. קוביית לחם צריכה חום בספירה 40 כאשר השמן מוכן.
הגדר את 3 פחיות עוגה חד פעמיות.
מערבבים קמח עם פפריקה, תיבול עוף, קאיין, ו allspice. מחלקים קמח מתובל בין 2 קופסאות.
יוצקים חלב חמאה לתוך פח. בשורה פחים כגון: קמח, חלב חמאה, ולאחר מכן קמח.
עוף העונה עם מלח ופלפל. חתיכות עוף מעיל בקמח, ואז חלב חמאה, ואז ציפוי שני של קמח.
מבשלים עוף 6 דקות בכל צד, עד חום זהוב עמוק ומוצק.
מסננים עוף על שקיות נייר מגניב לפני האריזה עד סל פיקניק.