קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים

פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על מגש גיליון ואופים במשך 1 שעה או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
פיצול תפוחי אדמה ולהסיר את הבשר לקערה בגודל בינוני, שמירה על עורות. בקערה אחרת, מוסיפים סוכר חום, חמאה וגבינת שמנת וכל התבלינים ומחית עם מזלג או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת החמאה וגבינת השמנת לבשר הבטטה ומקפלים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
מוסיפים את המילוי בחזרה לקליפות תפוחי האדמה ומניחים על מגש חצי גיליון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
אופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה