זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על מגש גיליון ואופים במשך 1 שעה או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
פיצול תפוחי אדמה ולהסיר את הבשר לקערה בגודל בינוני, שמירה על עורות. בקערה אחרת, מוסיפים סוכר חום, חמאה וגבינת שמנת וכל התבלינים ומחית עם מזלג או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת החמאה וגבינת השמנת לבשר הבטטה ומקפלים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
מוסיפים את המילוי בחזרה לקליפות תפוחי האדמה ומניחים על מגש חצי גיליון.