פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 478 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לשפשף קלות את הבטטות מתחת למים זורמים קרים.
מניחים את תפוחי האדמה על מגש צלייה ואופים עד למכרז, 1 שעה 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לתפוחי האדמה להתקרר מעט לפני חיתוך השליש העליון של תפוחי האדמה לאורכו. לגרוף את הבשר באמצעות כף גדולה (להשאיר מספיק על הבסיס כך העור מחזיק את צורתו) ושומר בסיסים.
מוסיפים את בשר תפוחי האדמה, 2 כפות של סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, פלפל קאיין וחמאה למעבד מזון. תהליך עד החומרים משולבים לחלוטין ואת מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף מגש צלייה עם קצת שמן. הגדר את העור תפוחי אדמה בסיסים זקוף על המגש ולמלא עם התערובת.
שלב את הנותרים 3 כפות סוכר פקאן בקערה קטנה.
מפזרים את החלק העליון של כל ממולא בטטה עם ציפוי סוכר פקאן.
אופים 10 דקות. סיים את תפוחי האדמה תחת broiler עבור החלק העליון כדי חום, 1 דקה, אם תרצה.