פפרדל עם תירס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פפרדל עם תירס. מתכון זה מכין 4 מנות עם 583 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פרמזן, פסטה פפרדל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם לובסטר ותירס, פסטיצ'יו די פפרדל אל רדיצ' יו רוסו די טרוויזו (פפרדל אפוי עם טרוויזו רדיצ'יו), ו פפרדל עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את התירס ומבשלים עד שהם רכים מעט, כ -3 דקות.
מוציאים בעזרת מלקחיים ושומרים את המים הרותחים.
תנו לתירס להתקרר מעט ואז חתכו את הגרעינים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את העגבניות, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, כ -4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות.
בינתיים מבשלים את הפפרדל במי התירס כפי שהתווית מכוונת. שמרו 1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מוסיפים למחבת את מרק העוף וגרעיני התירס ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה למחבת; מוסיפים את הבצל הירוק, הפרמזן, 3 כפות החמאה הנותרות ו 1/2 כפית מלח. זורקים לשילוב, מוסיפים את מי הבישול השמורים לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל. למעלה עם עוד פרמזן ובזיליקום.