פפרדלה עם ירקות "בולונז" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 560 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, רסק עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: Pappardelle Bolognese Con Verdure, Papardelle אלה בולונז, ו פפרדלה עם רוטב בולונז.
הוראות
1
להשרות פטריות במים רותחים-חם 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
בינתיים, גזר דופק, סלרי, שאלוט, ופלפל יחד במעבד מזון עד קצוץ.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים ירקות קצוצים, רוזמרין, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות הם חום זהוב ומכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הרם פטריות מתוך השריית נוזל, לסחוט נוזל עודף בחזרה לתוך קערה( נוזל מילואים), ולשטוף פטריות היטב כדי להסיר כל חצץ. דק קוצצים פטריות, ולאחר מכן להוסיף ירקות במחבת יחד עם רסק עגבניות. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
בעוד הרוטב מתבשל, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס פסטה-בישול מים בכוס מדידה חסינת חום, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.