פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים
פפרדלה עם סקווש חורף קלוי, ארוגולה, וצנוברים יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 284 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. אם יש לך ארוגולה, שמן זית, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סקווש חורף קלוי עם גבינת עיזים וצנוברים, סלט ארוגולה עם סקווש קלוי, דומדמניות וצנוברים, ו פסטה עם סקווש חורף וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סקווש, חומץ, שמן, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. סדר תערובת סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 475 במשך 25 דקות או עד רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
בעוד סקווש אופה, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כף בישול נוזלי.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים צנוברים, מרווה ושום; מבשלים 3 דקות או רק עד שהצנוברים מתחילים להשחים, מערבבים מדי פעם.
מניחים פסטה, נוזל בישול שמור, תערובת אגוז אורן, תערובת סקווש בקערה גדולה; לזרוק בעדינות לשלב.
להוסיף 1/4 הנותרים כפית מלח, ארוגולה, גבינה ופלפל שחור; לזרוק בעדינות לשלב.