פפרדלה עם פטריות לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטה papardelle, תערובת פטריות אקזוטיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אבטיח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, ו פפרדלה עם פטריות בר מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
2
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)