קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם פטריות

פפרדלה עם פטריות
פפרדלה עם פטריות לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטה papardelle, תערובת פטריות אקזוטיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אבטיח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, ו פפרדלה עם פטריות בר מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
2
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לבשל פסטה עם 1 כף מלח במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצלצלי שאלוט, תערובת פטריות, ושום; קצוץ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פורצ ' יני, שרי, ונותר 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
גרגר דק 1 גרם גבינה; להתפורר הנותרים גבינה. להפחית חום בינוני. מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, 1/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים, 1/4 כוס גבינה מגוררת, שמנת, מרווה קצוצה, ופלפל לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
טפטוף עם שמן כמהין; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
9
מניחים על 1 1/4 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 כף גבינה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין