קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פפרדלה עם צדפות

פפרדלה עם צדפות
פפרדלה עם צדפות היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, chanterelle, פסטה pappardelle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם צדפות, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לשטוף וללטף לייבש את הצדפות. חתוך לחצי על קו המשווה ותתייבש שוב. העונה עם 1/2 כפית מלח ים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3
הכן את כל המרכיבים שלך והכן אותם, ואז התחל פסטה. לבשל את הפסטה כ 8 דקות. אם הפסטה נעשית לפני הכנת כל החומרים, מוסיפים 3 כוסות מים קרים לסיר להחזיק. (מים עדיין יהיו חמים, אבל יעצרו בישול.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לנקז כאשר מוכן לשימוש.
5
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות, מבשלים 1 עד 2 דקות ומתהפכים. כאשר צדפות רק מבושלות, להסיר מן החום ולהניח בצד, לשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן את המיצים במחבת להפחית במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים ופלפל שחור. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תוסיף את הצדפות השמורות וחצי משמן הכמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את הפסטה המבושלת מנוקזת, ואז את הארוגולה ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
9
מעבירים לקערה הגשה וטפטוף עם שאריות שמן כמהין, הגבינה המגולחת וכמה פלפל שחור סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן כמהיןשמן כמהין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה