פפרונטה מתוקה ומתובלת נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם חומץ יין, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מכרזים פפרונטה , סרדינים אפויים בפפרונטה, ו חזיר מתוק ומתובל וכרוב נאפה מוקפץ עם אטריות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מלח, פלפלים, שאלוט; מבשלים 3 דקות או עד שאלוט מתחילים להשחים. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, מכוסה, 20 דקות או עד פלפלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
(או או רגיל)
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים חומץ, סוכר ותימין; מבשלים 15 דקות או עד שפלפלים רכים וצוואלוט הם בצבע חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס