פפרוני, בצל ופיצה זית
פפרוני, בצל, פיצה זית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם גבינה עם תערובת איטלקית עם 4 גבינות, בצק פיצה, זיתי ניואואז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו פפרוני, בצל ופיצה זית, טורקיה נקניק איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, פיצה חלפיניו, ו בצל מקורמל ופיצה זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק בקערה מצופה בתרסיס בישול; תנו לבצק לעמוד, מכוסה, למשך 15 דקות.
מפזרים נייר אפייה עם קמח תירס; מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ ' על נייר אפייה מוכן.
מורחים רוטב באופן שווה על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. למעלה עם בצל, פפרוני וזיתים; מפזרים גבינה.
אופים בחום של 450 על מתלה התנור התחתון למשך 17 דקות או עד שהקרום מזהיב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין